Τουλάχιστον 34 άμαχοι, ανάμεσά τους και παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα στις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας, που στηρίζει τις κυβερνητικές δυνάμεις στη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, στο ανατολικό τμήμα της Συρίας, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση.

Χάρη στη συνδρομή από αέρος της Ρωσίας, οι κυβερνητικές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο σημαντικών ορεινών περιοχών περιμετρικά της Ντέιρ αλ Ζορ, ενώ οι συγκρούσεις μαίνονται στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης, επισήμανε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ είναι η τελευταία επαρχία της Συρίας, μεγάλο τμήμα της οποίας βρίσκεται υπό τον έλεγχο της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Οι άμαχοι συνεχίζουν να πληρώνουν βαρύ τίμημα σε αυτόν τον πόλεμο. Σήμερα, τουλάχιστον 34 άνθρωποι, μεταξύ αυτών 9 παιδιά, σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς που στοχοθέτησαν τα φέριμποτ τα οποία εκτελούν δρομολόγια που συνδέουν τις δύο όχθες του ποταμού Ευφράτη, στην περιοχή Αλ Μπουλίλ, στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης Ντέιρ αλ Ζορ, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΚΟ Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

«Ο απολογισμός ενδέχεται να αυξηθεί, δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν και υπάρχουν αγνοούμενοι» δήλωσε ο ίδιος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πηγή: zougla

KarditsaVoice

KarditsaVoice, η φωνή της πόλης μας και όχι μόνο, σε ένα website που σας κρατά ενήμερους για όλα τα τοπικά, εγχώρια και διεθνή νέα παρέχοντας έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από εξαίρετους επαγγελματίες, εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο στοχεύοντας στην τελειότητα.

Εάν η συγγραφή είναι το ταλέντο σου επικοινώνησε μαζί μας και ποιος ξέρει...ίσως γίνεις ένας απο εμάς!

Επικοινωνία

Τα Γραφεία Μας

Γραφείο Ενημέρωσης
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
info@karditsavoice.gr
Διαφημιστικό Τμήμα
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
adv@karditsavoice.gr

Νέα της Καρδίτσας

23
Νοε2017

Προτάσεις της Μειοψη...

Στις 19/11/2017 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων με μοναδικό θέμα συζήτησης: «“ενημέρωση – π...

21
Νοε2017

Εκδήλωση για την ψυχ...

Από την ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑΜΑΣΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

21
Νοε2017

Συμμετέχουμε στην 24...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

21
Νοε2017

Έργα πνοής διεκδικεί...

Στην κορυφή της διεκδικητικής ατζέντας που αφορά τους άξονες του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης(Π...

Διαγωνισμοί με Δώρα

Άφησέ μας το όνομα και το e-mail σου και λάβε μέρος αυτόματα σε όλους τους διαγωνισμούς του KarditsaVoice