Μετά την είδηση για το τροχαίο ατύχημα του Δημάρχου Σοφάδων εύλογα ερωτήματα γεννήθηκαν σε όσους έμαθαν το περιστατικό... 

Να τονίσουμε πως το ευτυχές είναι ότι ο Δήμαρχος βγήκε σώος απ' το αυτοκίνητο το οποίο είναι αμφίβολο αν θα ξανατεθεί σε κυκλοφορία.

Όπως είναι γνωστό τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δημοσίου χρησιμοποιούνται  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, υπάρχει ειδική ρύθμιση για τις εκτός έδρας μετακινήσεις π.χ σε άλλο Δήμο ή άλλη Περ.Ενότητα.. 
Βέβαια ο Δήμαρχος ασκεί τα καθήκοντά του 7 ημέρες την εβδομάδα και όλο το 24ωρο, είναι υποχρεωμένος να επιβλέπει ότι αφορά το Δήμο του, αλλά φυσικά να δίνει και απολογισμό για τα πεπραγμένα του.
Τα πάντα οφείλουν να είναι στο φως.

Με το πρόσφατο περιστατικό γεννιούνται λογικά ερωτήματα σε κάθε δημότη των Σοφάδων στα οποία ο Δήμαρχος καλείται πειστικά να απαντήσει.

Καταρχάς ποιά είναι τα καθήκοντα  που ασκούσε και ποια υποχρέωση του ως Δήμαρχος Σοφάδων εκτελούσε χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του Δήμου στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου το οποίο και έριξε σε κολώνα φωτισμού στο ύψος του Προδρόμου;

Πληροφορηθήκαμε μετά από έρευνα του Karditsavoice ότι το αυτοκίνητο που καταστράφηκε, αγοράστηκε πριν 6-7 χρόνια έναντι 30.000 ευρώ από τον πρώην Δ. Μενελαΐδος, γεγονός που σημαίνει ότι ο Δ. Σοφάδων (και συνεπακόλουθα οι δημότες του) έπαθαν ισόποση ζημιά. Ποιός θα πληρώσει τη ζημιά; Θα αποδοθούν ευθύνες; 

Πιστεύουμε ότι  η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας οφείλει να διερευνήσει την πιθανότητα καταλογισμού ευθυνών.

Ελπίζουμε να δοθούν σύντομα απαντήσεις, γιατί σε αυτή τη χώρα τα προνόμια των ολίγων τα πληρώνουν οι πολλοί και μή έχοντες.
Τουλάχιστον να ξέρουμε τί πληρώνουμε...

KarditsaVoice

KarditsaVoice, η φωνή της πόλης μας και όχι μόνο, σε ένα website που σας κρατά ενήμερους για όλα τα τοπικά, εγχώρια και διεθνή νέα παρέχοντας έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από εξαίρετους επαγγελματίες, εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο στοχεύοντας στην τελειότητα.

Εάν η συγγραφή είναι το ταλέντο σου επικοινώνησε μαζί μας και ποιος ξέρει...ίσως γίνεις ένας απο εμάς!

Επικοινωνία

Τα Γραφεία Μας

Γραφείο Ενημέρωσης
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
info@karditsavoice.gr
Διαφημιστικό Τμήμα
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
adv@karditsavoice.gr

Νέα της Καρδίτσας

26
Ιουν2017

Το σύνολο “HAJDUK ST...

Μια όμορφη βραδιά με άξονα τον πολιτισμό και τη φιλία που μέσα από αυτόν δημιουργείται διοργάνωσε ο...

26
Ιουν2017

Η λειτουργία των βιβ...

Αυτό είναι το μήνυμα που αναδείχθηκε από την Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χ...

26
Ιουν2017

Η καρδιά της παράδοσ...

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στα 50α Καραϊσκάκεια

26
Ιουν2017

Ευχαριστίες του Αντι...

Νέα φιλέ τοποθετήθηκαν στα γήπεδα του τένις του Αθλητικού Πάρκου Καρδίτσας.

Διαγωνισμοί με Δώρα

Άφησέ μας το όνομα και το e-mail σου και λάβε μέρος αυτόματα σε όλους τους διαγωνισμούς του KarditsaVoice