Με τη δωρεά τζιπ προς τον Δήμο Σοφάδων και προς αντικατάσταση εκείνου που καταστράφηκε από το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη, προχώρησε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ.Σκάρλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ηλεκτρονικό Καρδιτσιώτικο τύπο.

Και λέμε σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί ο Δήμος Σοφάδων έχει συνειδητά επιλέξει να στέλνει δελτία τύπου σύμφωνα με δύο μέτρα και δύο σταθμά, έχοντας αποκλείσει από αυτά το KarditsaVoice. Παρά τις συνεχείς μας παραινέσεις, ώστε όπως οφείλουν τα δελτία τύπου να αποστέλλονται σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και χωρίς διακρίσεις, από τον Δήμο Σοφάδων (διοίκηση) έχει επιλεγεί η επιλεκτική αποστολή εξαιρώντας το νόμιμο ιστολόγιό μας.

Με ποιού την πρωτοβουλία ή εντολή και ποιός διαχειρίζεται το γραφείο τύπου του Δήμου Σοφάδων ως προς αυτή την επιλεκτική ενημέρωση; 
Τα δελτία τύπου σύμφωνα με τη Διεθνή ορολογία είναι το μέσο με το οποίο ο αποστολέας του μηνύματος (δηλαδή η επιχείρηση ή ο οργανισμός κτλ.) αναγγέλλει την ύπαρξη ή έλευση ενός σημαντικού γεγονότος το οποίο αφορά ή μπορεί να αφορά το κοινό (βλ.wikipedia).

Σαφέστατα η αποστολή δεν θα πρέπει να εξαιρεί κανένα νόμιμο ΜΜΕ.
Προφανώς κάτι έχει ενοχλήσει και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι το πρόσφατο άρθρο μας με τα εύλογα ερωτήματα σχετικά με το πρόσφατο μεταμεσονύκτιο τροχαίο...
Άλλωστε τα έργα και οι ημέρες του κάθε Δημάρχου οφείλουν να είναι στο φως και το KarditsaVoice ως ακομμάτιστο και ανεξάρτητο ιστολόγιο οφείλει να συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς και αν μη τι άλλο αυτό αποδεικνύει έως τώρα και ελεύθερο βήμα έχει για τον κάθε πολίτη.

Το KarditsaVoice σταδιακά ανεβάζει την επισκεψιμότητά του κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού γιατί έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην εγκυρότητα της είδησης, την οργανωτική του δομή και την ανεξάρτητη -χωρίς ζυγαριές- μετάδοση της είδησης.
Κάτι που ίσως παρεξηγείται από εκείνους που επιθυμούν να προσεταιρίζονται τα ΜΜΕ για προσωπικό όφελος.

Το KarditsaVoice αν χρειαστεί για κάποιο λάθος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα το κάνει χωρίς ενδοιασμούς.
Οφείλουν όμως και όσοι υπηρετούν τον πολίτη από Δημόσιες θέσεις να μην αφήνουν αναπάντητα δημόσια ερωτήματα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον.

Άλλωστε κατά Σοφοκλή: "Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου."

KarditsaVoice

KarditsaVoice, η φωνή της πόλης μας και όχι μόνο, σε ένα website που σας κρατά ενήμερους για όλα τα τοπικά, εγχώρια και διεθνή νέα παρέχοντας έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από εξαίρετους επαγγελματίες, εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο στοχεύοντας στην τελειότητα.

Εάν η συγγραφή είναι το ταλέντο σου επικοινώνησε μαζί μας και ποιος ξέρει...ίσως γίνεις ένας απο εμάς!

Επικοινωνία

Τα Γραφεία Μας

Γραφείο Ενημέρωσης
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
info@karditsavoice.gr
Διαφημιστικό Τμήμα
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
adv@karditsavoice.gr

Νέα της Καρδίτσας

26
Ιουν2017

Το σύνολο “HAJDUK ST...

Μια όμορφη βραδιά με άξονα τον πολιτισμό και τη φιλία που μέσα από αυτόν δημιουργείται διοργάνωσε ο...

26
Ιουν2017

Η λειτουργία των βιβ...

Αυτό είναι το μήνυμα που αναδείχθηκε από την Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χ...

26
Ιουν2017

Η καρδιά της παράδοσ...

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στα 50α Καραϊσκάκεια

26
Ιουν2017

Ευχαριστίες του Αντι...

Νέα φιλέ τοποθετήθηκαν στα γήπεδα του τένις του Αθλητικού Πάρκου Καρδίτσας.

Διαγωνισμοί με Δώρα

Άφησέ μας το όνομα και το e-mail σου και λάβε μέρος αυτόματα σε όλους τους διαγωνισμούς του KarditsaVoice