Συνθήκες ...Βορείου Πόλου, ζει τις τελευταίες ημέρες ο νομός Καρδίτσας και όχι μόνο, αφού ολόκληρη η χώρα έχει παραλύσει!

Βέβαια, σε περιοχές η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και πάρα πολύ δύσκολη ανά την επικράτεια, ωστόσο και στο νομό μας, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. 

Σήμερα Τετάρτη συγκεκριμένα και από τα ξημερώματα που ξεκίνησε καινούρια χιονόπτωση, το χιόνι στην Καρδίτσα είχε ξεπεράσει το μισό μέτρο έως το μεσημέρι και σε σημεία εκτός πόλεως έφτασε και τους 70-80 πόντους. Τα προβλήματα είναι τεράστια ωστόσο και στα χωριά.

Να σημειώσουμε μερικά από τα ..."μαύρα" της κακοκαιρίας: 

1) Σήμερα Τετάρτη, στις 9.30 π.μ. δεν είχε περάσει εκχιονιστικό μηχάνημα από τον την Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας που υποτίθεται πως είναι ένας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία και θα έπρεπε να είναι ανοιχτός ανά πάσα στιγμή.

2) Τα μηχανήματα του δήμου, ανοίγοντας δρόμους στα δημοτικά διαμερίσματα, σε κάποια έφτασαν περί τις 3 μ.μ. και πάλι περνώντας μόνο από κεντρικούς δρόμους. Ευτυχώς που ιδιώτες με τρακτέρ, πήραν μέρος εθελοντικά στο έργο του αποχιονισμού και συνέβαλαν στα μέγιστα. 

3) Μία ώρα αναμονή στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, ήταν αρκετή να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τον αριθμό συμπολιτών μας, κάθε ηλικίας, που προσέρχονταν για πρώτες βοήθειες με κατάγματα, λόγω του παγετού. Φαίνεται πως το αλάτι που έχει ρίξει η δημοτική αρχή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μόνο, δεν επαρκεί.

4) Χωρίς νερό για 6η ημέρα σήμερα, εξακολουθούν να είναι διάφορες περιοχές στο νομό, όπως π.χ στο δημοτικό διαμέρισμα του Σταυρού. Κανείς αρμόδιος, δεν έχει απαντήσει αν πρόκειται για βλάβη στο δίκτυο ή για αποτέλεσμα του παγετού, κι ούτε υπήρξε από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόθεση βοηθείας σε ηλικιωμένους που ζουν μόνοι και έχουν ανάγκη από νερό, φάρμακα και διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 

Σύμφωνα με τη ΕΜΥ, σήμερα Τετάρτη θα χιονίζει όλη μέρα και από αύριο Πέμπτη θα δούμε λίγο τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, χωρίς αυτό να είναι και πολύ ενθαρρυντικό, αφού ο παγετός θα εξακολουθήσει να μας δυσκολεύει!.

Ευελπιστούμε σε πιο συντονισμένες και πιο αποτελεσματικές ενέργειες όλων των αρμόδιων αρχών.

 

 

KarditsaVoice

KarditsaVoice, η φωνή της πόλης μας και όχι μόνο, σε ένα website που σας κρατά ενήμερους για όλα τα τοπικά, εγχώρια και διεθνή νέα παρέχοντας έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από εξαίρετους επαγγελματίες, εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο στοχεύοντας στην τελειότητα.

Εάν η συγγραφή είναι το ταλέντο σου επικοινώνησε μαζί μας και ποιος ξέρει...ίσως γίνεις ένας απο εμάς!

Επικοινωνία

Τα Γραφεία Μας

Γραφείο Ενημέρωσης
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
info@karditsavoice.gr
Διαφημιστικό Τμήμα
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
adv@karditsavoice.gr

Νέα της Καρδίτσας

26
Ιουν2017

Το σύνολο “HAJDUK ST...

Μια όμορφη βραδιά με άξονα τον πολιτισμό και τη φιλία που μέσα από αυτόν δημιουργείται διοργάνωσε ο...

26
Ιουν2017

Η λειτουργία των βιβ...

Αυτό είναι το μήνυμα που αναδείχθηκε από την Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χ...

26
Ιουν2017

Η καρδιά της παράδοσ...

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στα 50α Καραϊσκάκεια

26
Ιουν2017

Ευχαριστίες του Αντι...

Νέα φιλέ τοποθετήθηκαν στα γήπεδα του τένις του Αθλητικού Πάρκου Καρδίτσας.

Διαγωνισμοί με Δώρα

Άφησέ μας το όνομα και το e-mail σου και λάβε μέρος αυτόματα σε όλους τους διαγωνισμούς του KarditsaVoice