Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου

σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 17η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης Γ’ τριμήνου (Ιουλίου - Σεπτεμβρίου) έλεγχου υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη μεταφορά ή μη των διαθεσίμων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στις ομάδες λογαριασμών Νο 250 - Κοινού Κεφαλαίου του ν.2469/97 και Νο 260 - Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ένσταση του αναδόχου του έργου «Βελτίωση υποδομών Κρυονερίου» αναφορικά με την 1η αναλυτική επιμέτρηση. (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση υποδομών Κρυονερίου». (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
 6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ» (Εισηγήτρια: κα Παπαστεργίου – Ζαρκάδα Αικατερίνη, Αντιδήμαρχος)
 7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ». (Εισηγήτρια: κα Παπαστεργίου – Ζαρκάδα Αικατερίνη, Αντιδήμαρχος)
 8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση-συμπλήρωση της απογραφής έναρξης με την εγγραφή μηχανολογικού εξοπλισμού στο Μητρώο Παγίων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
 9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση προμήθειας και ψήφιση πίστωσης για έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)
 10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση, καθορισμό τρόπου εκτέλεσης και επιτροπής παραλαβής της υπηρεσίας «Επισκευή - Συντήρηση κουφωμάτων Πολιτιστικού Πολύκεντρου Νεοχωρίου». (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
 11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση/συμπλήρωση της 156/2016 απόφασης Δ.Σ. σχετικά με παραχώρηση χρήσης έκτασης για υλοποίηση γραμμής μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
 12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό αμοιβής δικηγόρου για τον χειρισμό προσφυγών της εταιρίας ΕΡΓ.ΗΛ. Α.Τ.Ε. κατά του Δήμου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
 13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της δαπάνης και απόδοση πίστωσης για τη διοργάνωση εκδήλωσης εγκαινίων του έργου ύδρευσης Καλυβίων Πεζούλας-Πεζούλας-Νεράιδας-Νεοχωρίου (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)
 14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για προέγκριση εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ψήφιση πίστωσης. (κα Θέου Μαρίνα, Εντεταλμένη Σύμβουλος)
 15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό Δημοτικού Συμβούλου για να συμμετέχει σε επιτροπές με σκοπό τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την κατάρτιση πινάκων κατάταξης των υποψηφίων των ΣΟΧ 1/2017 και ΣΟΧ 2/2017 ανακοινώσεων πρόσληψης προσωπικού. (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)
 16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του κ. Λαζαρίδη Απόστολου του Χρυσοστόμου για επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού. (Εισηγήτρια κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
 17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή χρηματικού βοηθήματος σε άπορο δημότη. (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Χρήστου Όλγα 

KarditsaVoice

KarditsaVoice, η φωνή της πόλης μας και όχι μόνο, σε ένα website που σας κρατά ενήμερους για όλα τα τοπικά, εγχώρια και διεθνή νέα παρέχοντας έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από εξαίρετους επαγγελματίες, εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο στοχεύοντας στην τελειότητα.

Εάν η συγγραφή είναι το ταλέντο σου επικοινώνησε μαζί μας και ποιος ξέρει...ίσως γίνεις ένας απο εμάς!

Επικοινωνία

Τα Γραφεία Μας

Γραφείο Ενημέρωσης
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
info@karditsavoice.gr
Διαφημιστικό Τμήμα
Τρικάλων 117, Καρδίτσα, Ελλάδα
2441020084
adv@karditsavoice.gr

Νέα της Καρδίτσας

15
Οκτ2017

Σχορετσανίτης Ηλίας:...

Ο θεσμός του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας εκπροσωπεί τους ελεύθερους επαγγελματ...

14
Οκτ2017

«Tι χρειάζεται η χώρ...

Κώστας Αγοραστός στην 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεσης της Καρδίτσας

14
Οκτ2017

Αποκατάσταση τμημάτω...

από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

14
Οκτ2017

Ψήφισμα Συμπαράσταση...

Στις 17 Οκτωβρίου δικάζονται για παράβαση καθήκοντος στο Εφετείο Λάρισας οι αιρετοί και τα μέλη του...

Διαγωνισμοί με Δώρα

Άφησέ μας το όνομα και το e-mail σου και λάβε μέρος αυτόματα σε όλους τους διαγωνισμούς του KarditsaVoice